zaterdag 1 augustus 2009

Dag 9: Sight Seeing Los Angeles e.o.

Vandaag staat L.A. op de planning met o.a. Chinees theater, de stars (natuurlijk die van Micheal Jackson) Beverly hills en de Hollywood letters. Ook willen we naar Venice Beach en Sante Monica Beach. Rond 9.30 uur rijden we weg van het hotel. Het ontbijt hebben we gegeten bij Mimi’s welke aan de overkant van het hotel zit.
Tom staat op Hollywood Blvd. ingesteld, dus rijden maar. Zonder gemopper of omwegen brengt hij ons netjes daar waar we wezen willen. We parkeren de auto en gaan op pad. Het is nog niet al te druk dus alles is goed te bekijken.



Tycho gaat nog met wat “sterren” op de foto.


De ster van M.J. was niet te missen er lagen allerlei bloemen, kaarsjes etc. omheen.

Wij nemen bij Johny Rocket een lekkere milkshake en gaan terug naar de parkeer garage.

Probleempje, weet jij waar de auto staat? Uh, vlakbij een hoek met een nooduitgang!? Maar elke verdieping heeft een hoek of 4 en over de nooduitgangen hebben we het maar niet. We lopen rond en zoeken, maar vinden hem niet. Michel druk zo nu en dan op de Panic knop van de auto sleutel en op een gegeven moment zien we een auto knipperen en een hoop herrie maken. Zelfs nu presteren we het nog om de verkeerde verdieping op te lopen en de auto is weer uit zicht. Terug waar we stonden en ja hoor we hebben hem gevonden. Snel instappen en opweg naar de Hollywood letters. Via Google had Michel een route gemaakt die ons zo dicht mogelijk bij de letters zou brengen. Via een bochtige weg komen we inderdaad redelijk dichtbij. Na de nodige foto’s rijden we aan de andere kant de hills weer af.



Door naar Beverly Hills. Hier rijden we alleen wat rond.
Nu op naar het strand. Maar helaas had 3 kwart van L.A. deze gedachte. Er was geen parkeerplek op Venice beach te krijgen. We rijden door naar Sante Monica Beach maar ook hier is het helemaal vol.
We laten het strand voor wat het is en rijden naar een shopping mall met een disney store en eten bij de foodcourt onze avond maaltijd. (Panda express voor ons en mc donalds voor Tycho)
Op de terugweg duiken we weer de file in. Met een 3 kwartier vertraging kan Tycho dan toch nog even met z’n vader het zwembad in duiken.
Morgen staat California Adventures op de planning. Openingstijd 10.00 uur dus we kunnen lekker rustig aan doen.

Voor de aankomende 2 dagen staan de disney parken gepland. Er zullen op die dagen geen updates van ons verslag komen. Vroeg op en laat er in. Dus even geduld en tot snel weer.

groetjes

7 opmerkingen:

  1. jullie maken echt een super reis ...
    en super leuk verslag
    marij

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb hier een heel jaloers manneke naast me. Hij zou zo graag op de foto willen met de Starwars mannen (mama is een Starwars leek, dus weet de namen niet) op de foto willen !

    Have fun bij Disney, geniet er van ! En de verslagen lezen we vanzelf wel een keertje.

    Greetz,
    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jullie maken ook wel flinke dagen zo. En toch nog tijd voor de weblog ;-) ! Maar nu genieten van Disney, hoop dat jullie het heerlijk hebben. En benieuwd naar jullie favoriete attractie in deze dagen !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Was helemaal vergeten dat jullie inmiddels onderweg zijn, maar heb net het hele weblog gelezen. Erg leuk om de dingen tegen te komen die wij ook gedaan hebben zoals Alcatraz, Cable Car, Mels diner, Monterey, Yosemite. En nu twee dagen Disney! Heel veel plezier en ik ga jullie volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, wat een geweldige reis zijn jullie aan het maken!!!! We genieten mee, via jullie leuke verhalen, ga vooral door!!!
    groetjes Aggie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuke blog tot nu toe zeg jullie maken er zeker een geweldige reis van!
    Heel veel plezier in Disney en ik blijf je volgen

    Groetjes Ciska

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Auto kwijt, dat klinkt bekent.
    Jullie hebben het er maar druk mee. geniet maar lekker. Ik wacht het volgend verslag af.

    Doei Ingxxx

    BeantwoordenVerwijderen