maandag 17 augustus 2009

Dag 13: Las Vegas

Wanneer we de gordijnen open doen hebben we gelijk weer ons mooie uitzicht.

Voor het ontbijt halen we donutsen bij Kripiecreame en eten deze op de kamer op.

De planning was om als eerste te gaan naar de forum shops in Ceasar’s palace. We parkeren daar de auto en kijken wat rond, volgens internet zou er een disney store zitten, maar die zat er helaas niet meer.


We vervolgen onze weg naar Venetian. Dit hotel is helemaal in het thema Venetie/Italie. Inclusief de Gondels met Gondeliers en San Marco plein.



Omdat de temperatuur weer aardig gaat oplopen besluiten we terug te gaan naar het hotel en naar het zwembad te gaan.




Wanneer we ingesmeerd en in vol ornaat bij het zwembad aankomen, blijkt deze gesloten @!?!?@?!!@. Because of high winds! Hebben wij weer. Deze high winds blijven ons parten spelen de rest van de dag. Want wanneer wij bij Het Ballago aankomen gaat de fonteinen show niet door en ook de Piraten show van Treasure Island is afgelast.
Ondertussen is het al weer 7 uur geworden en omdat we morgen vroeg opmoeten vanwegen onze vlucht van 8.51 uur naar Orlando besluiten we Las Vegas te laten voor wat het is. Vanaf de kamer genieten we nog 1 keer van alle mooie lampjes op de strip. Terwijl Tycho zijn slaap probeerd te vatten pakken wij onze koffers in.
Morgen is weer een reisdag maar dan met het vliegtuig. We vliegen met een overstap op Denver naar Orlando. Op Orlando halen we onze nieuwe huur auto op (de mannen hopen op een Hummer) en blijven dan 8 nachten in een villa op Highland reserves.

Nog even voor de smaak pupillen!


2 opmerkingen:

  1. Weer een paar mooie dagen zo te zien. Disneyland heeft inderdaad weer zijn eigen charmes. Leuke foto van jouw '2 mannen' in Disneyland, zo voor je uit lopend. Vind ik altijd van die heerlijke foto's.

    En tja, Vegas, valt mee dat je niet even naar Circus Circus geweest bent voor de kinder-attracties daar ;-) ! Wel iets anders dan Disney natuurlijk. Gelukkig kan je, ondanks de wind daar, toch ook veel binnen doen. Ben benieuwd wat jullie de laatste week meegemaakt hebben !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's Arianne wij zitten er aan te denken om volgend jaar naar het Venetian te gaan maar dat is nog niet zeker dan is het zo goedkoop joh in december

    Heel veel plezier nog ben benieuwd naar je verhalen van Highland Reserve

    Groetjes Ciska

    BeantwoordenVerwijderen