vrijdag 28 augustus 2009

Dag 16: Goede morgen Mickey!






Vandaag staat ontbijt bij Chef Mickey op het programma. Dit is een terugkerend ritueel geworden als we in Orlando zijn. De reservering stond voor 10.15 uur en ook rond die tijd konden we aanschuiven.
We worden voorzien van onze drankjes en vervolgens gaan we onze borden vullen met al het lekkers van het buffet. Helaas was er geen peanutbutter en jelly pizza maar wel veel anders lekker. Zowel de zoetekou als de hartige liefhebber komen hier aan hun trekken.
Onder het eten komen Mickey, Minnie, Goofy en Pluto langs. De nodige foto’s worden gemaakt en de servetten gaan weer de lucht in.
Wanneer we allemaal vol zitten en er niets meer bij kan verlaten we chef Mickey. Vandaag gaan we gescheiden op pad. Ik zet de mannen af bij Disney Quist en rijd zelf door naar de Primium Outlet Mall. De scorre was laag en rond 16.00 uur loop ik nog een rondje op Down Town Disney om vervolgens de mannen op te halen bij Disney Quist. Voor het eten rijden we door naar Hooters. Dit is voor ons allen toch wel een favoriet. Tycho vind dat ze hier de beste grilled Cheese hebben (of zal het toch iets anders zijn?) Oeps uit de foto's blijkt dat het Pizzahut was! Tja we zijn weer een jaartje ouder geworden

1 opmerking:

  1. ben benieuwd naar de foto's, zeker die van Hooters van de grilled cheese ...

    Alex

    BeantwoordenVerwijderen