maandag 17 augustus 2009

Dag 12: Reisdag Anaheim- Las Vegas

Vandaag de laatste reisdag met de auto. Een rit van 4 ½ uur geeft Tom aan.
Eerst nemen we nog een ontbijt in Down Town Disney en dan is het toch echt over. Mickey wordt achter ons gelaten.
We hebben op de helft een stop ingepland bij Calico (en ghost twon). De weg er naar toe geeft vele mooie vergezichten, de ene nog mooier dan de ander. En dat maakt ook dat de tijd sneller gaat.


Al snel zien we Calico al geschreven staan in de bergen.

Na betaling van $15 mogen we doorrijden.
Het is een gezellig stadje in de staat zoals het vroeger was, compleet met salon, fire house en goud mijn.





We eten gelijk hier onze lunch, Tycho een hotdog en voor ons een corndog. De temperatuur is al op gelopen tot 104 (39 graden) we zoeken snel weer de koelte van de auto op en zetten onze reis voort naar Las Vegas.




Als snel doemt daar Las Vegas op. Grote hotels met veel glitter en glamour.




Het juiste parkeer terrein van het hotel (excalibur) vinden was al een hele uitdaging en dan nog eens de receptie. Wat een gekte is dit.

Wanneer we met onze sleutel naar de kamer opzoek gaan worden we tot 2 keer toe aangesproken voor welkomspakketten en gratis shows. Wanneer we dan in gesprek gaan wordt er opeens niet meer gesproken over gratis of pakketten maar alleen over shows met korting.
We will see! En trappen er dus niet meer in.
Onze kamer heeft een mooi zicht over New York, New York en een stuk van de strip. Top dus!

We trekken snel onze zwemkleding aan en gaan naar het zwembad. Dit geeft lekkere verkoeling als de temp. rond de 40 graden ligt.
Na een tijdje beginnen onze buiken te rommelen, dus aankleden en opzoek naar eten! Nou dat is hier niet echt moelijk, alle hotels hebben complete foodcourts en alle “grote” ketens zijn aanwezig We kiezen voor Hooters deze ligt redelijk in de buurt van het hotel. Na lekker gegeten te hebben lopen we nog een stuk over de strip om de lichtjes te bewonderen. Het is erg druk op straat en omdat we best moe zijn maken we onze wandeling niet te lang.


Oogjes dicht en snaveltjes toe. Slaap lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten