maandag 17 augustus 2009

Dag 14: Reisdag Las Vegas-Orlando

Via internet (wat is de apple store toch handig als je geen internet verbinding bij de hand hebt) waren we al ingecheckt, dus geen haast) We leveren netjes de huur auto weer in en zonder problemen krijgen we de 0 nota. Met de bus naar de luchthaven, koffers inleveren en naar de Gate. De vlucht gaat mooi optijd richting Denver.

Hier hebben we nog even de tijd om wat te eten, alvorens de vlucht (ook netjes op tijd) vertrekt naar Orlando. Tycho en ik eten een pizzatje van de pizza hut en Michel een sucker en cinnemon pretzel van Auntie Anne's) Om iets voor zessen gaat het landingsgestel uit en komen we veilig aan in Orlando.

Op naar de Alamo voor onze volgende auto. Geen wachtrijen en we zijn dus snel aan de beurt. Geen gehannes voor upgrates (deze hadden we nu best willen hebben, voor een Hummer dan) maar niets van dit alles. We krijgen het contract en kunnen de auto gaan uitzoeken. We nemen een zwarte Nissan Murano. Mooie sportieve SUV waar we het wel een week in vol kunnen houden.
We zetten Tom weer aan en rijden zo af op onze villa. Wanneer we aankomen zien we een auto op de oprit staan?!?! Wat is dat nu? Wanneer we naar de deur lopen gewapend met de code voor de sleutel, hangt er een brief op de deur. En ja hoor, voor de heer van Bilsen.
We krijgen de mededeling dat we gewisseld zijn van villa. Wel is waar de villa er naast maar toch. De nieuwe villa is precies het zelfde alleen heeft deze dus geen internet, wat toch wel even een domper is. Maar verder geen gemopper, het is een mooie villa,ruim (misschien wel te ruim) en goed ingericht.






We laden de auto uit en gaan op inspectie uit: We hebben 3 toiletten (best handig hoor allemaal een eigen) 2 badkamers, 4 slaapkamers en natuurlijk een zwembad.
Na de inspectie hebben we toch wel honger gekregen, we rijden richting de 192 en zien al snel een Denny's. Na het eten halen we nog de nodige boodschappen en rijden terug want het is weer een lange dag geweest.

2 opmerkingen:

  1. Ziet er mooi uit wel jammer dat je geen internet had wel raar dat ze nog op het laatste moment van villa wisselen. maar hij ziet er wel heel mooi uit dat wel

    Groetjes Ciska

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Arianne,

    Wat villa's betreft, ze kunnen ons nooit groot genoeg zijn, wij houden wel van ruimte !!

    Zo te zien zaten jullie Highlands Reserve ( dat zie ik aan de mailboxen ) en dat is een mooie communitie op te verblijven.

    Groetjes,
    Petra & Pieter

    BeantwoordenVerwijderen