vrijdag 28 augustus 2009

Dag 18: het is weer tijd voor Actie










Gisteren aan het zwembad hadden we gezamenlijk besloten om vandaag naar Sea World te gaan. We mogen nog steeds onder het “salute our heroes” programma gratis met z’n allen naar binnen, dus dat is weer snel verdient.
Als eerste wordt natuurlijk Manta uitgeprobeerd. Wachttijd 45 min maar binnen het ½ uur waren ze erdoor het was een topper, zeker voor herhaling vatbaar vonden de mannen.
Door naar de dolfijnen show, mooie show maar de oude show blijven we mooier vinden. Meer dolfijnen minder show. Maar zeker leuk tijdsverdrijf.
Na de show gaan de buiken toch wel rommelen en gaan we opzoek naar iets lekkers.
We vervolgen onze dag, na een lekkere lunch, naar het kinder gedeelte van Sea World. Dit vind Tycho helemaal super. Hij gaat z’n eigen gang en loopt van het ene naar het andere te rennen. Wij nemen nog maar een lekkere frossen lemonade en genieten van Tycho z’n genieten.
Rond 15.15 uur gaan we naar het stadion van Shamu en genieten van alles wat langs komt.
Na de show gaan we langs de ijsberen, dit is een atraktie/ bezichting van dieren op de noord pool erg leuk opgezet als een expeditie naar de noordpool. Je kunt dit lopend of per “helicopter”doen. Wij hebben hem lopend gedaan omdat ik bang was misselijk uit de “helicopter” te komen.
Tycho wil nog als laatste graag een achtbaan doen, het wordt nogmaals Manta (dat dachten ze)
Want nu een uur wachten en meerdere storingen geven ze het op en komen uit de wachtrij.
Helaas, maar weer een reden om terug te gaan. (dat was de zoveelste al van deze vakantie, dus we hebben nog wat jaartjes een excuus om te gaan) Voor het avondeten gaan we (eindelijk) naar de Pizza hut. Tycho en ik gaan voor de grote pizza met kaasrand. En Michel heeft z’n eigen pizza zonder kaas. En was het dus Hooters!

1 opmerking:

  1. Hoi Arianne,

    Eindelijk jullie laatste dagen aan de West Coast kunnen lezen en de eerste dagen in Orlando.

    Als ik zo jullie verhalen lees en de foto's zie dan twijfel ik toch wel over onze vakantie in 2010. West Coast, of toch nog een keertje naar Orlando, of toch naar de West Coast.

    Wat een luxe probleem he :-)

    Ik ben zeer benieuwd naar de laatste dagen van jullie vakantie. Maar volgens mij ben jij nu met je hoofd al in 2010.......

    Greetz & happy planning,
    Patrice

    BeantwoordenVerwijderen