vrijdag 31 juli 2009

Dag 7: Reisdag Monterey- San Luis Obispo

Vandaag weer een reisdag. Na het ontbijt, wat deze keer inclusief was, (voor ons zoete kauwen goed te doen, zelf gebakken waffels, mini muffins, mini cinemonrolls etc.) gaan we rond 8 uur onderweg.

We kiezen de route langs de kust. Er waren velen stukken zonder zicht, van wegen de mist. Maar wanneer we iets lager rijden is het uitzicht weer erg mooi. We wilden langs Nephente in Big Sur maar toen we daar aankwamen was ook hier het zicht erg mistig. Jammer want het had zo’n mooi zicht moeten zijn.


Maar het is niet anders en we rijden verder. Onderweg worden we nog getrakteerd op een hele berg sea elephants. Erg leuk om te zien. Alleen de stank was niet te harden, wat kunnen die beesten stinken. Maar het was het wel waard. Neus dicht…en gaan!



Rond het middaguur komt San Luis Obispo in zicht. Op het eerst gezicht een goede lokatie voor het hotel. Best Western Royal Oaks. We kunnen gelijk de kamer op dus koffers open en zwemkleding aan. We vullen de middag bij het zwembad de temperatuur is rond de 25 graden.

Voor het avondeten rijden we naar de outlet om daar bij de foodcourt wat te eten. Maar eerst wordt er natuurlijk geshopt. We slagen allemaal voor koffervulling. Maar een foodcourt was er niet. We gaan in Pismo beach opzoek naar een restaurant maar vinden niets naar onze zin.
We rijden terug naar S.L.O. en hier is het een gezellige boel. Op donderdag is het Farmers market. Hier worden plaatstelijke produkten verkocht en overal wordt ge b.b.q. Omdat hiervoor gigantische rijen staan en wij niet zo zijn van het kluiven met je bord in de hand ergens op een stoepje, besluiten we een restaurant in te gaan. Ook hier is een wachttijd van 45 min. We lopen de farmers market over om de tijd te doden. Het was een gezellige sfeer en een leuke ervaring.




Gereden miles:


2 opmerkingen:

  1. Echt leuk wat jullie doen zeg zou bijna naar californie gaan volgend jaar! Bijna he ben er een keer geweest en vind florida toch net iets leuker maar jullie doen allebei dus dat is veel beter!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw , wat een slecht leven hebben jullie toch!
    Op naar Annaheim....
    Geniet er maar lekker van wij beginnen met aftellen zo langzaam aan!
    Nog interresse voor de cruiseline voor $349.00 p.p kids for free???/ :)

    Veel plezier,

    Groetjes uit Berrege

    BeantwoordenVerwijderen