donderdag 1 oktober 2009

Dag 20: Blizzard Beach









Vandaag weer tijd voor aktie. Betijds rijden we naar Blizzard Beach. We zoeken een mooi plekje uit bij het gedeelte van de ijsschotsen, zodat Tycho hier zelfstandig zijn gang kan gaan. En dat doet hij dan ook! Weg is hij. We vullen onze beker ($10,25voor een hele dag refils)en ploffen neer. Dit is voor korte duur, want Tycho wil nu toch wel graag een rondje park, uhh glijbanen. We springen eerst in de lazy river om de grootste drukte een beetje voor te blijven. Na een rondje gaan we op naar de glijbanen. Tycho en ik gaan samen in een band naar beneden en Michel neemt een 1 persoonsband. Vervolgens gaat Tycho nog een keer met z'n vader en blijf ik beneden wachten. Door de de storm racers. Alleen de heren dan. Ik wacht, en wacht en wacht tot ze beneden zijn. Wat duurde dat lang zeg. Maar je hoort mij niet klagen hoor. Lekker in het zonnetje (zo'n graad of 35)!
De rest van de dag laat zich vullen met de family raft, lazy river, even lekker eten en voor Tycho spelen op de ijsschotsen. Rond 5 uur worden we verzocht het water te verlaten vanwachten slecht weer. Omdat we toch al van plan waren op het Park helemaal te verlaten vullen we nog 1 keer onze beker en met een pikzwarte achtergrond verlaten we het park, wanneer we in de auto stappen barst het noodweer los. Net op tijd dus!
We eten bij Appelbees welke vlak bij onze villa zit. Het smaakte goed, vooral ons toetje iets met ijs, orea koekjes en pindakaas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten