zaterdag 3 oktober 2009

Aan al het goede komt een einde

Nadat we de laatste afval hebben verzameld en nog 1 blik werpen op ons "eigen" Zwembad trekken we de deur voor de laatste keer achter ons dicht.
We zetten tom op de route van het vliegveld en rijden, nog 1 keer achterom kijkend, de straat uit.
De week in de villa was super. Zeker voor herhaling vatbaar. De rust, ruimte en vooral gemak die je hebt in een villa heb je nergens anders. We hebben het jaren afgehouden omdat we dachten dat Tycho het leuker zou vinden in een gezamlijk zwembad van een hotel. Maar niets was minder waar.
We nemen bij het wafelhous allemaal een wafel met strawberry, daar waar dit vorig jaar nog een toping was, waren er nu wat stukjes mee gebakken en was het dus eigenlijk gewoon een droge wafel. Maar hij was wel lekker! Maar dan gaan we toch volgende keer voor de chocalade chipt.
We komen ruim optijd aan op het vliegveld. We leveren de auto in en wachten op het bonnetje 0,0.

We checken onze (4) koffers in, welke allemaal mooi op gewicht zijn (kan je van mij na de vakantie niet meer zeggen :-))
We lopen nog door wat winkeltjes om de tijd te doden. Voor de lunch nemen we onze laatste vette hamburger bij wendy's.



Beide vluchten zijn netjes op tijd. Op Washington komen we nog tax free parfum en bij aunty anne's nog gesuikerde pretzels (wat zijn die toch lekker).

Het eten op de vlucht was niet echt super. Het ontbijt was minimaal (kredietcrisis?)

Iets voor geplande tijd landen we op Schiphol. Bij de douane was het een drukste van jawelste. De koffers duurde een eeuwigheid, maar we waren weer veilig thuis!

De dag zelf wordt alleen voor Tycho geheel doorbracht. Wij hebben toch even onze oogjes dicht gehad. Maar voor een 1 1/2 uur maar het was even genoeg om door te gaan tot 's avonds. Tycho hield zich wakker door te spelen, spelen en spelen in de hollandse zon en buitenlucht.

Nu ik dit laatse bericht schrijf zitten we te wachten op onze foto's welke we hebben bewerkt in een fotoboek. Dit is dan het enige wat ons nog bindt met deze SUPER vakantie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten